recreatiewoningen

De populariteit van een boxspring:


Sinds het jaar 2000 zijn boxsprings de meest verkochte bedden in Nederland. Voor die periode werden boxsprings voornamelijk gezien als hotelbedden. Als je in Nederland wel eens in een hotel hebt geslapen, dan heb je waarschijnlijk gemerkt dat een hotelbed meestal zeer comfortabel ligt. Een goed bed draagt bij aan de belevenis van het verblijf in het hotel. Wellicht besluit de bezoeker – mede door het bed- om eens terug te komen. Naast het lig comfort zijn boxsprings ook gemakkelijk om op te maken en is de kans op beschadiging minimaal. Het is dan ook logisch dat de boxsprings niet alleen meer in hotels te vinden zijn. Er zijn tegenwoordig veel professionele boxspring-aanbieders zoals Boxspring Gekte die jou van alle gemakken van een boxspring kan voorzien.

boxspring

Waarop letten bij het kopen van een boxspring?


Een boxspring heeft meer voor- dan nadelen in verhouding tot een traditionele bed. Een groot voordeel van een boxspring is dat de boxspring bestaat uit diverse losse onderdelen. Een boxspring bestaat uit twee losse matrassen en een topper. Een topper zorgt voor meer comfort en voor een langere levensduur van het matras. Een ander voordeel is het hoofdbord. Je kunt een boxspring een eigen karakter geven met een hoofd- en of voetenbord. Zowel het hoofd- als voetenbord heeft direct invloed voor je slaapkamer. Zo kun je jouw slaapkamer extra romantisch maken of je geeft een stoere twist aan de slaapkamer. Tevens zijn de stof en kleur van beide onderdelen in vele diverse mogelijkheden beschikbaar waardoor je boxspring persoonlijk kunt maken en aan kunt passen aan de stijl van de slaapkamer. Je zou de boxspring verder kunnen personaliseren met verhoogde poten waardoor zowel het in-en uitstappen als het verschonen nog fijner en gemakkelijker wordt.


Nadelen van een boxspring:


Een nadeel van een boxspring is dat het onderhouden van een boxspring een stuk lastiger is. Een boxspring heeft voornamelijk een groot oppervlak gemaakt van kunststof bekleding en dat trekt stof aan. Mensen met allergieën voor huisstofmijt zal hier dus flink last van kunnen krijgen. Daarnaast kan het soms lastig zijn om bepaalde onderdelen, zoals het hoofdbord, via een trappengat naar boven te krijgen. Vaak zijn de onderdelen onhandig om mee te manoeuvreren. Let zodoende ook goed op de afmetingen van de onderdelen of vraag om advies bij de leverancier.

Interesse in het kopen van een boxspring? Bekijk dan hier direct het aanbod van een toonaangevend boxspring-specialist.

Mogelijkheden:


  • permanente bewoning recreatiewoning.
  • Is permanente bewoning op een recreatiepark toegestaan?
  • Bouwkavels en recreatiewoning