recreatiewoningen

Een bed in een hotel moet perfect zijn:


Een nachtje of misschien wel een weekje weg is heerlijk, zeker als je mag genieten van de luxe van een hotel waarin je de overnachtingen doorbrengt. Helaas heeft lang niet ieder hotel alleen het perfecte bed voor je. Natuurlijk is een heerlijk bed voor de één, een hel voor de ander. Je kunt van een hard bed houden, of juist van één met een heerlijk zacht matras waar je in weg zakt. Het is dus ook voor de hoteleigenaar een lastige maar zeer belangrijke keus als het gaat om de aanschaf van hotelbedden.
slaapkamer

Hulp bij het kiezen van de juiste hotelbedden:


Gelukkig zijn er specialistische bedrijven die de hotels kunnen ondersteunen bij het aanschaffen van de juiste boxprings, matrassen, bedtextiel en overige slaapinrichting. Zij doen niet anders dan het inrichten van hotelkamers, vakantieparken en Bed & Breakfast locaties. Ze ontzorgen de eigenaar geheel met hun dienst want ook het afvoeren van de oude bedden en de inrichting wordt geregeld. Na een gedegen advies kunt u uiteraard zelf de maatvoering en de stoffering kiezen zodat deze geheel bij het concept van de slaapgelegenheid past.


Slaapinrichting afgestemd op het aantal sterren van een hotel:


Natuurlijk is de slaapinrichting van het hotel ook afhankelijk van de kwaliteit, de prijs en het soort gasten die het hotel bezoeken. Over het algemeen worden daarom de volgende regels gehanteerd om de keus voor het perfecte hotelbed makkelijker te maken.

 • Hotel zonder sterren: Kies voor een harde box en een Parador of Corsica matras.
 • Hotel met 1 ster: Kies voor een 23 cm hoge geveerde boxspring met een Parador of Corsica matras.
 • Hotel met 2 sterren: Kies voor een 23 cm hoge geveerde boxpring met een Corsica of Elite matras.
 • Hotel met 3 sterren: Kies voor een 30 cm hoge geveerde boxspring met een Corsica of een Elite matras.
 • Hotel met 4 sterren: Kies voor een 30 cm hoge geveerde boxpring met een Elite of een Maestro matras.
 • Hotel met 5 sterren: Kies voor een 30 cm hoge geveerde boxspring met een Maestro matras.


 • Hoe lang gaat een hotelbed mee?


  Economisch is het hotelbed in ongeveer vier jaar afgeschreven. Een nieuw bed gaat ongeveer 10 jaar mee. Althans als je dit bed thuis neerzet. Helaas gaan mensen niet altijd even netjes om met andermans spullen. Het hotelbed is daarom na ongeveer 7 jaar aan vervanging toe.

  Mogelijkheden:


 • permanente bewoning recreatiewoning.
 • Is permanente bewoning op een recreatiepark toegestaan?
 • Bouwkavels en recreatiewoning