recreatiewoningen

Een niet permanent zwembad voor je recreatiewoning:


Altijd op je favoriete locatie op vakantie. Je eigen recreatiewoning kun je helemaal naar wens samenstellen. Niet gek ook dat steeds meer mensen kiezen voor een recreatiewoning in binnen- of buitenland. Bij het gevoel van vakantie hoort natuurlijk een zwembad! Wat is er nu lekkerder dan een eigen verfrissende zwembad in de tuin? We begrijpen dat een ingebouwd zwembad een grote investering én beslissing kan zijn. Daarbij komt kijken dat je niet in ieder recreatiepark zomaar een zwembad kunt plaatsen. Reden genoeg om eens te kijken naar een niet permanent zwembad. Maar wat kun je verwachten bij een niet permanent zwembad in en wat zijn de voordelen? Dat lees je hieronder!
zwembad

Intex zwembad:


Een blauw intex zwembad in de tuin is een eenvoudige en goedkopere manier om net dat extra beetje vakantiegevoel bij je recreatiewoning te creëren. Niet iedereen is weg van een blauw geval in de tuin, maar aan de andere kant is het wel genieten om tijdens de warme zomerdagen een plons in het verkoelende water te maken. Een intex zwembad is een zwembad wat je niet hoeft in te graven, maar die je gewoon kunt opzetten op een platte ondergrond. Je kunt het zwembad zelf opzetten en aan het einde van de zomer ook gewoon weer makkelijk weghalen en bijvoorbeeld in de garage stallen. Tot een volgende zomer!

Niet permanente zwembaden: deze soorten zijn er:


Er zijn veel verschillende soorten opzetzwembaden die je bij de tuin van je recreatiewoning kunt plaatsen. Zo heb je opblaasbare zwembaden in verschillende vormen, maten én kleuren beschikbaar. Zo heb je een Intex Frame zwembad, die zeer sterk en kwalitatief is waardoor je in een stevig zwembad zit. Daarnaast heb je ook opzetzwembaden met een houten of kunststof behuizing. Dit is helemaal afhankelijk wat de wensen zijn van je eigen zwembad. Er is niet alleen veel keuze in materiaal, maar ook in vormen. Zo heb je ronde, ovale, rechthoekige en vierkante opzetzwembaden. Als je bijvoorbeeld graag baantjes wilt zwemmen, dan is een rechthoekig opzetzwembad helemaal voor jou weggelegd!

Voor- en nadelen intex zwembad:


Tegenwoordig is het voor iedereen met een tuin mogelijk om een eigen zwembad te plaatsen. Niet overal is een openbaar zwembad dicht bij en daarom gaan steeds meer mensen kijken naar goedkopere alternatieven. Laten we voorop stellen dat je met een zwembad in je eigen tuin een ultiem geluk kunt ervaren. Een vakantiegevoel op warme zomerdagen, vrienden die overkomen waarbij de kinderen heerlijk in het zwembad kunnen spelen en een ochtendduik op je eerste vakantiedag. Wanneer je kiest voor een zwembad boven de grond, ben je niet afhankelijk van een locatie en kun je deze dus ook eenvoudig weer meeverhuizen. Een stukje onderhoud kost het wel, want je moet regelmatig de zuurgraad van het water goed houden met speciale chloormiddelen. Ook neemt een opzetzwembad best wat ruimte in en kunnen er kale droge plekken in je gazon verschijnen. Bekijk dus vooraf goed de mogelijkheden en overleg met beheerders van de recreatiewoning. Zo maak je altijd de juiste keuze. Veel zwemplezier!