recreatiewoningen

Een tuinset voor je recreatiewoning:


Als je een recreatiewoning hebt met een tuin, is het fijn als je daar ook lekker in kunt zitten. Een tuin is toch de verlenging van je vakantiewoning. Op vakantie leef je meer én langer buiten. Als je een tuinset gaat kopen is het verstandig om eerst te bekijken:

 • Welke vorm tuinset
 • Voor hoeveel personen
 • Van welk materiaal

 • Ook belangrijk is dat je weet hoe je de tuinset wilt gaan gebruiken? Als relax set met een lage tafel of echt als een plek om lang samen buiten te kunnen eten? Wil je vaste stoelen, hoge stoelen of stoelen die je in elke gewenste stand kunt zetten? Op de website van Van der Garde kun je enorm veel inspiratie opdoen. Wat ook je keuze is, als je kiest voor een Van der Garde tuinset dan weet je zeker dat je goed zit. Ben je nog niet overtuigd kom dan kijken in één van de drie showrooms van 3000 m² die zijn gevestigd in Opheusden, Duiven en Apeldoorn. Zowel op internet als in de showrooms kun je uitgebreid advies krijgen.

  tuinset recreatiewoning

  Welke tuinset past bij jouw recreatiewoning?


  Als je zelf een recreatiewoning bezit die je ook verhuurd dan is het wel verstandig om een stevige tuinset aan te schaffen. Niet iedereen is even voorzichtig met de spullen van een ander. Naast de sterkte van het materiaal is ook de maat van de tuinset bepalend. Denk eraan dat niet elke tuinset voor bijvoorbeeld zes personen even groot is. Daarom is de grootte van de tuin ook belangrijk. Bekijk op vdgarde.nl welke set je mooi vindt, je ziet bij de beschrijving dan ook gelijk de afmeting van de tafel. Het is ook mogelijk om hier de te zoeken op de maat van de tafel. Je ziet dan gelijk alle tuinsets met een tafel van die afmeting. Heb je dan nog geen idee welke tuinset het beste past dan kun je bij Van der Garde terecht voor advies. Buiten het materiaal is ook de vorm bepalend voor de uitstraling. Een tip; een ronde tafel neemt minder ruimte in beslag en toch kunnen er makkelijk zes stoelen omheen staan en je zit aan een ronde tafel vaak gezelliger.

  Welk materiaal heeft jouw voorkeur?


  Als je hebt gekozen voor een mooie tuinset met kussens dan wil je dat die kussens ook mooi blijven. Kussens kunnen worden opgeborgen in een opbergbox. Deze zijn in verschillende maten te koop. Er zijn ook opbergkasten te koop waar je bijvoorbeeld opklapbare stoelen in kunt zetten. Die kasten worden vaak ook gebruikt voor het opbergen van (tuin) gereedschap en kinderspeelgoed.

  Mogelijkheden:


 • permanente bewoning recreatiewoning.
 • Is permanente bewoning op een recreatiepark toegestaan?
 • Bouwkavels en recreatiewoning