recreatiewoningen

Goedkope bio-ethanol haard voor uw vakantiewoning:


Opzoek naar een gezellige sfeerhaard voor in uw vakantiewoning, maar geen behoefte aan een tijdrovende en dure installatie? Maakt u zich geen zorgen. De installatie van een haard is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vind de perfecte oplossing hier: https://www.bioethanolhaard-shop.nl/.

Hoe wordt een bio-etahanol haard geïnstalleerd?


De installatie van een bio-ethanol haard is heel erg eenvoudig. Een bio-ethanol heeft namelijk geen schouw of enige andere vorm van afzuiging nodig. Een bio-ethanol haard produceert namelijk geen roet, rook en as. Een groot voordeel vergeleken met gas- en houthaarden! De lucht binnen en buiten wordt niet vervuild én het is niet nodig om veel tijd te besteden aan de schoonmaak van de haard. De afwezigheid van een schouw zorgt daarnaast voor flexibiliteit en vrijheid. Een bio-ethanol haard is eenvoudig te verplaatsen en kan op meerdere plekken gebruikt worden.
haard

U kunt een bio-ethanol haard het hele jaar door gebruiken:


Deze voordelen maken de bio-ethanol haard perfect voor een vakantiewoning. Er zijn verschillende modellen haarden. Bijvoorbeeld: vrijstaande, hangende en inbouwhaarden, maar ook bio-ethanol room dividers! Houd er rekening mee dat de installatie per model kan verschillen. De meeste bio-ethanol haarden worden volledig gemonteerd geleverd. Het is belangrijk dat de meegeleverde handleiding van te voren goed doorgenomen wordt. Als een bio-ethanol haard direct aan het plafond of de muur gemonteerd moet worden, moeten de muren het gewicht kunnen dragen, dit geldt alleen voor hangende en inbouwhaarden. Daarnaast is het belangrijk dat de muren zijn gemaakt van de juiste materialen.

Geldt dit ook voor vrijstaande haarden?


Bij vrijstaande haarden hoeft hier niet over nagedacht te worden. Het enige wat gedaan hoeft te worden bij een vrijstaande haard is het zoeken van de perfect locatie. Moeilijker wordt het niet! Als de bio-ethanol haard eenmaal is uitgepakt en op de goede plek staat, kan de handmatige of automatische brander gevuld worden met bio-ethanol. De volgende stap is genieten.

Kan een bio-ethanol haard gedecoreerd worden?


Natuurlijk! Een bio-ethanol haard kan op verschillende manieren gedecoreerd worden. Er zijn tal van unieke items, zoals keramisch hout, keramische stenen en glow flame fiber, waarmee een gezellige en authentieke sfeer gecreëerd wordt. Al de decoratie is brandbestendig en kan voor een lange tijd gebruikt worden. Het enige wat gedaan hoeft te worden, is de producten rondom de brander leggen. Houd er wel rekening mee dat niet alle haarden geschikt zijn voor decoratieve artikelen. Het kan bij kleine haarden, vanwege de grootte, moeilijk zijn om de decoratie in de haard te krijgen. De decoratie moet na gebruik minimaal dertig minuten afkoelen, voordat het verplaatst kan worden.

Is een bio-ethanol haard geschikt voor een vakantiewoning?


Een bio-ethanol haard is perfect voor een vakantiewoning! De installatie is erg eenvoudig en er zijn geen hoge kosten aan verbonden. De haard kan binnen én buiten eenvoudig verplaatst worden en zorgt voor een knusse sfeer. Daarnaast zorgt een bio-ethanol haard voor wat extra warmte, dat is in een vakantiewoning zeker voelbaar. Met een bio-ethanol haard kan binnen een mum van tijd genoten worden van de sfeerhaard. Het is zelfs mogelijk om een bio-ethanol haard naar behoefte te decoreren! Met de decoratie kan een nog authentiekere en knussere sfeer gecreëerd worden. Bent u opzoek naar een vakantiewoning? Bekijk het aanbod op Funda dan eens.