recreatiewoningen

Ontspannen recreëren bij een groepsaccommodaties in Nijmegen:


Gaat u binnenkort op het uitje met de hele groep? Dan hebben we een leuke tip voor u. In Groesbeek, vlakbij Nijmegen, staan er prachtige vakantiehuizen die speciaal geschikt zijn voor grote groepen. Dit kan erg handig zijn als u erop uitgaat met uw werk of met een familie-uitje bijvoorbeeld. U kunt bij ons niet alleen rekenen op een comfortabel verblijf in een luxe vakantiewoning, er is ook nog eens voldoende te beleven waardoor u zich nooit hoeft te vervelen. Voor ieder lid van uw familie of werkteam is er iets te doen, denk aan oud-Hollandse spelletjes, een bioscoop, een zwembad of een bar.

Even helemaal tot rust komen in ons vakantieverblijf:


Zoals hierboven al even kort genoemd kunt u heerlijk tot rust komen in deze groepsaccommodaties in Nijmegen. Ook in Groesbeek vindt u heerlijke natuur waar onze vakantiehuizen staan. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, waaronder grote bedden waarin u heerlijk kunt uitslapen. Ook in de bar of in het loungegedeelte kunt u lekker tot rust komen.

Ook de omgeving biedt voldoende mogelijkheden om activiteiten te doen of uit te rusten:


De omgeving van onze vakantiehuizen kenmerkt zich door een prachtige natuur en vele wandel-en fietsroutes. Voor ieder wat wil zoals u kunt lezen. Als u een verblijf boekt in ons vakantiehuis wordt u uiteraard op weg geholpen om deze wandel-en fietsroutes te ontdekken.

Een voorproefje van wat u kunt beleven:


Een vakantiehuis voor en dat van alle gemakken voorzien is? Die vindt u bij ons zeker. Ook qua activiteiten hoeft u zich niet te vervelen. Zoals genoemd is er een zwembad waarin u heerlijk kunt vertoeven, voor de sportieve gast is er ook een tennisbaan en een voetbalveldje en als het regent kunnen er ook binnen activiteiten gedaan worden zoals biljarten of oud-Hollandse spelletjes, leuk voor de hele familie!