recreatiewoningen

Recreatieverblijf en de fiets:


Tijdens het verblijf in een recreatiewoning of op een camping is de fiets in veel gevallen onmisbaar. Of het nu is om er met de fiets er op uit te trekken of om even iets in de camping winkel te halen, het is altijd handig om een fiets bij de hand te hebben. Zo zien we op of in de buurt van een camping ook vaak de mogelijkheid om een fiets te huren. Toch is het natuurlijk prettiger om met je eigen fiets onderweg te zijn. In de omgeving van campings en recreatiegebieden zien we vaak erg mooie fietsroutes. Dit kan zijn over de verharde weg of via bos paden en andere onverharde wegen. Daarlangs kun je een ontspannen, een snelle sportieve of zelfs een avontuurlijke fietstocht maken. Zo zijn er dan ook veel mensen die fietsen als sport bedrijven.
VYDZ fietsen

Ideale fiets:


Een ideale fiets met vele combinaties en mogelijkheden zijn de stoere hippe fietsen van VYDZ. De laatst uitgebrachte modellen zijn de All Black Big en de All Black G3. De All Black Big is met zijn framemaat van 61 cm een erg fijne fiets voor langere mensen. De All Black G3 is met zijn drie versnellingen een super snelle fiets. Maar ook de single speed fixie fietsen van VYDZ zien er snel en gaaf uit. Doordat de fietsen een erg mooie opvallende kleurstelling hebben worden ze in het verkeer snel opgemerkt. Dit zorgt dan ook voor een veiligere deelname aan het verkeer. En alsof dat nog niet genoeg is, bied VYDZ als eventuele extra accessoires ook nog de zogenaamde monkey light verlichting aan.

Accessoires:


Naast de monkey light accessoires bied VYDZ voor al hun fietsen ook diverse andere accessoires aan. Denk daarbij aan gemakkelijk te monteren spatborden of een ideaal ophangsysteem. Ongeacht op welke manier je de fiets in gebruik gaat nemen is er altijd wel een bijpassende accessoires.