recreatiewoningen

Recreatieverblijf in vakantiewoning of stacaravan:


Als u de trotse bezitter van een vakantiewoning of stacaravan bent, zult u in het voorjaar en in de zomer maanden veelal in uw recreatieverblijf aanwezig zijn. Zeker als uw recreatieverblijf in de buurt van uw vaste woonomgeving ligt, is de kans groot dat u ook veel vrienden, familie en kennissen over de vloer krijgt. Natuurlijk is dat niet heel erg vreemd, want een vakantiewoning of stacaravan geeft natuurlijk een heerlijk vakantie gevoel. Als er op het park een zwembad of recreatieplas aanwezig is, en de zon zich laat zien, zal het zeker met een Intex luchtbed heerlijk genieten zijn.

Vakantie-recreatiewoning en extra slapers:


Als u op uw vakantieverblijf gasten ontvangt, is natuurlijk de kans aanwezig dat ze een of meerdere nachtje blijven slapen. De tijd dat we een extra matras weg moesten stoppen is eigenlijk wel voorbij. Zeker bij een stacaravan is het qua opbergruimte vaak ook lastig, en dan ook niet handig om een matras steeds voor de dag te moeten halen. Een heel goed alternatief is het opblazen van een luchtbed. We hebben het dan niet over het luchtbed waarmee u naar het water gaat, alhoewel dat voor sommige mensen met name kinderen, voor een nachtje zeker geen probleem hoeft te zijn. U zult begrijpen dat volwassen en met name oudere mensen een voorkeur geven aan een heerlijk slaapcomfort.

Luchtbed als bed

Luchtbed als bed:


Tegenwoordig hebben we luchtbedden die speciaal ontworpen zijn om als bed te fungeren en dan ook bijna niet onder doen voor een standaard matras. Deze luchtbedden zijn dus ook zeer goed geschikt als tijdelijk bed. Een grote aanbieder in deze uitvoering van luchtbedden is bijvoorbeeld Heuts.nl. Heuts bied een ruim assortiment aan verschillende soorten en afmetingen aan luchtbedden.

Het is hoe dan ook handig en fijn, als je bij extra slapers de middelen hebt om hen een prima bed aan te bieden. Daarlangs is een luchtbed gemakkelijk op te bergen en is er niet al te veel opbergruimte voor nodig. Waar nog wel aan gedacht moet worden is een deugdelijke luchtbed pomp. Als er voor een handpomp wordt gekozen zijn dit veelal pompen die zowel tijdens het uittrekken als het indrukken van de pomp lucht in het luchtbed blazen. Hierdoor zal het luchtbed snel met voldoende lucht gevuld zijn.