recreatiewoningen

Tweede woning en eigen garage:


Langs de garage van een reguliere woning zien we ook steeds vaker dat er bij een tweede woning of recreatiewoning gebruik wordt gemaakt van een eigen garage. Buiten de reden dat de auto dan droog staat en ook bij mooi weer niet de hele dag in de brandende zon, is het ook prettiger en veiliger als de auto 's nachts binnen staat.

De garage en soort garagedeur:


Als we in het bezit zijn van een eigen garage willen we daarin ook een deugdelijke garagedeur. Omdat een houten garagedeur veel onderhoud vraagt, wordt er zeker bij een tweede woning niet vaak voor een houten garagedeur gekozen. En wat te denken bij een recreatiewoning, deze staan vaak in gebieden waar de weersinvloeden maximaal zijn. Om die reden wordt er vaak gekozen voor een duurzame optimaal geïsoleerde garagedeur. Bij recreatiewoningen zien we overigens ook vaak dat een carport eenvoudig wordt omgebouwd tot een garage. De reden daarbij is dat er niet altijd voldoende ruimte is om alle spullen op te bergen. Met name bij gezinnen met kinderen, met daarbij veel speelgoed en bijvoorbeeld fietsen of attributen als trampoline of een zwembad, zien we dat deze ombouw van carport naar garage de perfecte uitkomst bied.

roldeur

Het voordeel van een duurzame garagedeur:


Zoals eerder aangegeven vraagt een houten garagedeur om veel onderhoud, daarlangs is deze voor inbrekers vaak veel gemakkelijker te forceren. Bij een duurzame garagedeur denken we aan kwalitatief goede garagedeuren die vervaardigd zijn uit een sterk onderhoudsvrij materiaal als bijvoorbeeld aluminium en een optimale isolatie. Ook zien we dat deze garagedeuren vaak elektrische op afstand bedienbaar zijn.

Keuze uit verschillende duurzame garagedeuren:


Duurzame garagedeuren bestaan er in meerdere uitvoeringen. Zo kennen we de standaard roldeur, openslaande garagedeuren of een zijwaarts te openen garagedeur. Door het ruime aanbod en verschillen uitstralingen van garagedeuren, is er voor elke woning wel een bijpassende garagedeur.

Maatwerk en plaatsing:


Wanneer u bijvoorbeeld een duurzame, optimaal geïsoleerde roldeur wilt laten plaatsen is het natuurlijk wel van belang dat dit goed gebeurd en de plaatsing dan ook door een erkend bedrijf wordt uitgevoerd. Zo is novadoor een bedrijf die alle werkzaamheden in eigen beheer doen. Ze meten de garagedeur in, produceren de garagedeur en monteren de garagedeur zelf. Daarlangs brengen ze voor het inmeten en advies geen kosten in rekening kijk voor meer voordelen van novadoor op deze pagina.