recreatiewoningen

Vakantie in eigen woning op vakantiepark:


Gaat u het liefst op vakantie naar een vakantiepark? Dan is investeren in een woning op een vakantiepark of het kopen van een vakantiewoning mogelijk iets voor u. Wanneer u denkt aan investeren in vakantiewoning dan is het fijn om te weten dat investeren in vakantiewoningen één van de meest gekozen investeringen is in Nederland. Dat komt omdat investeren in een vakantiewoning vrij weinig risico heeft. Het investeren in een vakantiewoning, is het investeren in vastgoed, waar u ook zelf van kunt profiteren. Bovendien kunt u, met investeren in vakantiewoningen, een mooi rendement behalen. Bewezen is dat dit rendement al jarenlang stabiel is. Zeker de laatste jaren wil iedereen in Nederland vakantie vieren, waardoor uw vakantiewoning makkelijk voor 365 dagen per jaar te verhuren is. Het grootste voordeel in investeren in een vakantiewoning is dat u er ook zelf gebruik van kunt maken. U kunt zelf bepalen wanneer u gebruik wilt maken van de vakantiewoning waarin u heeft geïnvesteerd.

woning vakantiepark

Zelf een recreatiewoning kopen:


Naast het investeren in een vakantie- of recreatiewoning op een vakantiepark, kunt u natuurlijk ook een recreatiewoning kopen. Wanneer u een recreatiewoning koopt kunt u hier altijd gebruik van maken, u kunt ook, wanneer u uw woning niet zelf gebruikt, deze verhuren. Wanneer u een recreatiewoning aanschaft kunt u kiezen uit meerdere opties, bijvoorbeeld voor een:

  • Tiny house
  • Gezinswoning
  • Luxe woning

  • Kies in elk geval, zeker in Nederland, voor een duurzame woning, het liefst een vakantiewoning die voorzien is van alle mogelijke luxe. Deze zijn makkelijk te verhuren. Het kopen van een eigen recreatiewoning heeft meerdere voordelen, namelijk:

  • Recreatief vastgoed is een uitstekende investering
  • U heeft een tweede woning voor eigen recreatief gebruik
  • Het traject loopt via een notaris en de vakantiewoning wordt uw eigendom

  • Kopen of investeren in recreatief vastgoed:


    Zoals eerder gezegd heeft het investeren in recreatief vastgoed op een vakantiepark meerdere voordelen. Zo heeft u bij het investeren in een recreatiewoning een goed, vast rendement. U kunt zelf gebruik maken van de woning waarin u investeert of van de woning die u koopt. Op dit moment neemt de waarde van recreatiewoningen nog steeds toe. Dit komt omdat steeds meer mensen in Nederland of in de omgeving van Nederland willen blijven tijdens de ‘grote’ vakantie. Maar ook omdat steeds meer mensen, tussendoor, nog even een paar dagen willen genieten en dan het liefst van een vakantiewoning voorzien van alle luxe. Vakantieparken in Nederland zijn bovendien erg in trek bij toeristen uit verschillende landen zoals Duitsland, België en Denemarken.