recreatiewoningen

Welke bank past het beste in uw vakantiewoning?


Bent u één van de gelukkige die een vakantiewoning bezit? Een heerlijk huis waarvan u met uw gezin kunt genieten tijdens de vrije weekenden en vakanties? Dan is de inrichting van uw vakantiewoning wellicht bijna net zo belangrijk als de inrichting van uw eerste woning. U wilt alle luxe bij de hand hebben tijdens uw vakantiedagen. Een fris, schoon en sfeervol interieur draagt daar zeker aan bij. Ook wanneer u uw woning verhuurd op de dagen dat u er zelf geen gebruik van maakt is het interieur belangrijk. Vakantiegangers zijn nou eenmaal bereid om meer te betalen wanneer het meubilair er netjes uitziet en voorzien is van alle gemakken.

bankstel

De bank is één van de belangrijkste meubelstukken:


Een van de belangrijkste onderdelen van een vakantiewoning is toch wel de bank. Je moet er heerlijk op weg kunnen zakken maar moet ook goed te reinigen zijn. Een bank kopen is dus een precies klusje. De stof, de kleur, het model, alles moet gewoon kloppen. De bank moet niet te groot zijn voor de ruimte maar ook niet te klein want iedereen moet er lekker ruim op kunnen zitten en zelfs liggen. Is uw vakantiewoning geschikt voor meer dan vier personen? Dan kunt u ook eens kijken naar verschillende hoekbanken.

Hoe kies ik de juiste bank voor mijn vakantiewoning?


Een bank neemt een prominente plaats in je vakantiehuis in. De perfecte bank moet lekker zitten maar er ook mooi uit zien. Over het algemeen wordt er voor een vakantiewoning waar iedereen kan relaxen, geen bank gekozen met een hoge rugleuning. Deze zit overigens wel lekker maar is minder geschikt als lounge of relax bank. Kies daarom voor een diepe bank met zachte kussens voor in jouw vakantiewoning.


Meten is weten:


Een te kleine bank staat vaak vreemd in een grote vakantiewoning. Bovendien is er vaak niet voldoende plek om alle gasten van een fijn zitplaatsje te voorzien. Een te grote bank is helemaal niet praktisch, deze staat vermoedelijk alleen maar in de weg als deze al in de vakantiewoning past. In dit geval geldt meten is weten. Pak een rolmaat en een rol tape en tape de plek waar de bank mag komen te staan op de grond af. Meet deze oppervlakte vervolgens op en ga met de juiste maten naar de winkel. Een hoekbank, een 2-zitsbank, een 3-zitsbank of iets compleet anders? Het hangt allemaal af van de ruimte die u heeft in uw vakantiewoning en wat u mooi vindt.

Een bankstel dat makkelijk te reinigen is:


Banken van leer zijn eenvoudig te reinigen en creëren een luxe look in de vakantiewoning. Wel voelt leer kouder aan en staat deze daarom minder mooi in uw warme vakantiewoning. Stoffen bankstellen komen voor in allerlei kleurencombinaties en zijn vaak precies zo samen te stellen zodat deze perfect bij de rest van de inrichting van uw vakantiewoning past. U kunt de stoffen bank laten inspuiten met een beschermende laag zodat ook deze vuil en vocht afstoot en makkelijk te reinigen is.

Mogelijkheden:


  • permanente bewoning recreatiewoning.
  • Is permanente bewoning op een recreatiepark toegestaan?
  • Bouwkavels en recreatiewoning