recreatiewoningen

De woning en inrichting van woning en slaapkamer:


We brengen met zijn alle veel tijd door in onze woningen en willen het er dan ook vaak gezellig en warm uitlaten zien. De keuze van inrichting is natuurlijk afhankelijk van smaak en kleur. Of u nu woont in een karakteristieke woning een luxe herenhuis of in een recreatiewoning er zijn een legio van mogelijkheden en soorten meubelen om de inrichting van uw woning naar wens te maken.

Na zomermaanden meer actief met inrichting woning:


In de zomermaanden zijn de mensen vooral met het buitenleven bezig, maar zodra het kouder en vroeg donker wordt gaan we het binnenshuis al weer snel gezelliger maken. Na verloop van tijd willen we daarbij weleens een andere kleur op de muren, een ander soort gordijnen of raam decoratie. Ook met de inrichting van de meubels willen we graag weleens wat anders. Wat we tegenwoordig vooral zien is dat er bij het inrichten van de woonkamer of slaapkamer veel combinaties mogelijk zijn dan in het verleden. Daarbij hoeven de meubels dus niet meer van dezelfde stijl te zijn. Ook de combinatie van nieuwe en oude meubelen kan tot een knus en gezellig geheel leiden. Zeker als daarbij de juiste verlichting en accessoires worden gekozen, zult u zich in de wintermaanden lekker thuis voelen.
Goossens Wonen en Slapen

Tweede woning – recreatiewoning en inrichting:


Als u de trotse bezitter bent van een tweede woning of u woont permanent in een recreatiewoning zult u deze woning ook leuk en gezellig ingericht willen hebben. Gezien de algemene ligging van een recreatie of vakantiewoning wordt er langs een moderne inrichting ook vaak voor een landelijke of industriële stijl gekozen. Om een idee te krijgen wat de mogelijk qua inrichting zijn, en om verdere ideeën op te doen hoe de woning in te richten en kleur te geven is het advies om ook een kijkje bij Goossens Wonen en Slapen te nemen. Goossens wonen en slapen loopt voorop in meubelland en bied een ruime keuze aan meubelen en accessoires.