recreatiewoningen

Zelfstandig klussen aan huis:


Sinds maart 2020 is men massaal gaan verbouwen wegens tijds overschot en doordat vele bedrijven en winkels verplicht gesloten waren wegens de corona pandemie. Met de juiste inspiratie en goede online beschrijvingen kun je zelfstandig meer voor elkaar krijgen dan je wellicht op voorhand hebt bedacht. Er zijn zelfs mensen die hun hele huis hebben gebouwd enkel met alleen instructiefilmpjes op YouTube. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig een eigen airco plaatsen of leidingsystemen vervangen. Loodgietshop is een toonaangevend bedrijf dat zich niet alleen richt op leidingen en bouten, maar ook op verwarmingen, luchtventilatie, koelingen en sanitair voorzieningen.

Loodgietshop

Verkoeling in huis:


Tegenwoordig is verkoeling geen overbodige luxe meer. Op het nieuws is vaak ter sprake gekomen dat ouderen worden voorzien van ijsjes of dat sporters omkomen van de hitte. Het is belangrijk om je woning koel te houden wanneer dat wenselijk is. Door het plaatsen van airco installatie in de slaapkamer zal jij en eventueel je partner geen last meer krijgen van de hitte tijdens de steeds warmer wordende zomerdagen. Met gebruik van een afstandsbediening kun je vanuit bed eenvoudig je kamer verkoelen. Middels een raam lock kun je een airco plaatsen die verse en koele lucht de kamer in blaast. Een ideaal project voor als er tijd over is om de handen uit de mouw te steken.


Verwarmingsinstallatie:


Hoewel de zomerse dagen steeds warmer worden, hebben we nog steeds koude en natte dagen in de herfst en winter. Tegenwoordig zijn er steeds meer manier waarop je de woning van meer warmte kan voorzien. Dit kan door middel van duurzame maatregelen waardoor de woning ten alle tijden wordt voorzien van een aangename woningtemperatuur. Tevens zijn er diverse warmtepompen, vloerverwarming en cv ketels die de woning op temperatuur kan brengen. Lees hier alles over de mogelijkheden op het gebied van verwarming.

Mogelijkheden:


  • permanente bewoning recreatiewoning.
  • Is permanente bewoning op een recreatiepark toegestaan?
  • Bouwkavels en recreatiewoning