recreatiewoningen

Groot aanbod recreatiewoningen in Nederland:


U bent de trotse bezitter van een tweede woning of een recreatiewoning, maar bent niet tevreden over de badkamer in deze woning. Omdat het om de tweede woning gaat, zal er gezien de kosten niet vaak voor een heel exclusieve badkamer worden gekozen. Voor vele huizenbezitters is het dan ook vaak de uitdaging om voor een beperkt budget toch een badkamer te realiseren die wel deze exclusieve, chique uitstraling heeft.

aanbod recreatiewoningen

Huis op een vakantiepark:


Er zijn veel vakantieparken in Nederland die de huizen die hier staan, te koop aanbieden aan particulieren. Hiermee gaan zij op zoek naar een win-win situatie waar iedereen van profiteert. Je wordt eigenaar van het huis, en kan op die manier zelf beslissen wanneer je heerlijk komt genieten in je huis. In de tijd dat je je huis niet bezoekt, kan het vakantiepark het verhuren aan andere gasten. Zo kun je toch nog wat aan je recreatiewoning verdienen als je er zelf geen gebruik van maakt. Deze vakantieparken staan verspreid over het hele land. Van Limburg tot de Veluwe en van Zeeland tot de Waddeneilanden, genoeg van deze parken te vinden in Nederland. Zo kun je er voor kiezen om een vakantiewoning dicht bij huis te nemen als je dat graag wil, of juist op één van de andere mooie plekken die ons land te bieden heeft. Aan keuzemogelijkheden geen gebrek.

Aankoop financieren:


De aankoop van een recreatiewoning is iets waar je goed over na moet denken. Natuurlijk is het mogelijk om een recreatiehuis met het eigen vermogen te kopen. Niet iedereen heeft echter de financiële middelen om zomaar een twee huis erbij te kopen. Een andere mogelijkheid is het nemen van een tweede hypotheek. Je hypotheekadviseur kan met je kijken in hoeverre jouw persoonlijke situatie het toelaat om een extra hypotheek te nemen. Een andere optie is een lening afsluiten. Je huidige lening vergelijken met andere financieringsvormen kan soms ook mogelijkheden bieden. Heb je de droom om een tweede huis aan te kopen, ga dan samen met een financieel specialist kijken wat de beste optie in jouw situatie is.