recreatiewoningen

Beleid recreatiewoningen / vakantiewoningen gemeente: BronckhorstWe zien dat er bij bewoning van recreatiewoningen en vakantiewoningen per gemeente andere regels worden gehanteerd, denk daarbij aan permanente bewoning of aan een bepaalde periode van bewoning van deze recreatiewoningen en vakantiewoningen. Ook komt het voor dat permanente bewoning van een recreatiewoning of vakantiewoning gedoogd wordt.

Het gebruik van recreatiewoonverblijven als hoofdwoonverblijf is in de gemeente Bronckhorst niet toegestaan, ook niet als het om een tijdelijke situatie gaat. Hiertegen zal de gemeente handhavend optreden. Uitzonderingen Onder bepaalde omstandigheden kunnen burgemeester en wethouders tijdelijk afwijken van het bestemmingsplan voor bewoning in situaties waarbij behoefte is aan een tijdelijke oplossing. Voor voledige informatie kijk op deze pagina van de gemeente Bronckhorst.

Neem voor de eventuele overige vragen omtrent permanente bewoning recreatiewoningen/ vakantiewoningen contact op met de gemeente Bronckhorst