recreatiewoningen

Beleid recreatiewoningen / vakantiewoningen gemeente: NoordwijkerhoutWe zien dat er bij bewoning van recreatiewoningen en vakantiewoningen per gemeente andere regels worden gehanteerd, denk daarbij aan permanente bewoning of aan een bepaalde periode van bewoning van deze recreatiewoningen en vakantiewoningen. Ook komt het voor dat permanente bewoning van een recreatiewoning of vakantiewoning gedoogd wordt.

Voor alle recreatieparken binnen de gemeente Noordwijkerhout geldt dat de recreatiewoningen uitsluitend voor recreatieve doeleinden mogen worden gebruikt. Permanente bewoning is op grond van het ter plaatse geldende bestemmingsplan niet toegestaan.

Kan ik zomaar een recreatiewoning kopen?

Nee, voordat u een recreatiewoning aankoopt op bungalowpark Sollasi, heeft de aspirant koper een schriftelijke toestemming van de gemeente nodig. Voor de overige recreatieparken binnen de gemeente Noordwijkerhout geldt dit niet.

Neem voor de eventuele overige vragen omtrent permanente bewoning recreatiewoningen/ vakantiewoningen contact op met de gemeente Noordwijkerhout