recreatiewoningen

Beleid recreatiewoningen / vakantiewoningen gemeente: TholenWe zien dat er bij bewoning van recreatiewoningen en vakantiewoningen per gemeente andere regels worden gehanteerd, denk daarbij aan permanente bewoning of aan een bepaalde periode van bewoning van deze recreatiewoningen en vakantiewoningen. Ook komt het voor dat permanente bewoning van een recreatiewoning of vakantiewoning gedoogd wordt.

Het beleid van de gemeente Tholen omtrent permanente bewoning recreatiewoning houdt in dat er niet permanent gewoond mag worden op recreatieparken en campings binnen de gemeente. Tholen.Onze bestemmingsplannen staan de permanente bewoning van recreatiewoningen, chalets en stacaravans niet toe. In het Handhavingsuitvoeringsprogramma 2012 van de gemeente Tholen heeft het handhavend optreden tegen permanente bewoning van recreatiewoningen e.d. een hoge prioriteit.

Neem voor vragen omtrent permanente bewoning recreatiewoningen / vakantiewoningen eventueel rechtstreeks contact op met de gemeente Tholen