recreatiewoningen

Beleid recreatiewoningen / vakantiewoningen gemeente: Utrechtse HeuvelrugWe zien dat er bij bewoning van recreatiewoningen en vakantiewoningen per gemeente andere regels worden gehanteerd, denk daarbij aan permanente bewoning of aan een bepaalde periode van bewoning van deze recreatiewoningen en vakantiewoningen. Ook komt het voor dat permanente bewoning van een recreatiewoning of vakantiewoning gedoogd wordt.

Beleid gemeente Utrechtse Heuvelrugse Heuvelrug: Het permanent bewonen van een recreatiewoning is niet toegestaan, tenzij u kunt aantonen dat u al sinds 2003 permanent in een recreatiewoning woont. In uitzonderingsgevallen is er een persoonlijke gedoogbeschikking in het verleden afgegeven om permanent te mogen wonen in een specifieke recreatiewoning. Deze beschikking vervalt bij overlijden van de persoon aan wie deze beschikking is afgegeven.

Neem voor vragen omtrent permanente bewoning recreatiewoningen / vakantiewoningen eventueel rechtstreeks contact op met de gemeente Utrechtse Heuvelrug