recreatiewoningen

Luxe Vakantiewoning kopen in Nederland voor eigen gebruik en verhuur:


In Nederland zijn heel veel vakantiewoningen te koop. Van eenvoudige huisjes ofwel stacaravans tot zeer luxe vakantiewoningen. Een luxe vakantiewoning kopen in Nederland voor eigen gebruik en verhuur, wordt door steeds meer mensen gedaan. Dat wordt echt niet voor niets gedaan. Er zijn niet alleen ontelbare (luxe) vakantiewoningen te koop, het kopen van zo’n vakantiewoning heeft ook veel voordelen, namelijk:

 • Vakantie kunnen vieren wanneer jij dat wilt
 • Een eigen vakantiewoning op je eigen favoriete plek
 • Je kunt de vakantiewoning helemaal naar eigen zin inrichten
 • Je weet precies waar je naar toe gaat, wat er in je huis aanwezig is en hoe de omgeving eruitziet
 • Een vakantiehuis voelt dan ook al gauw als een tweede huis
 • Je kunt je vakantiehuis ook verhuren, hoe luxer je vakantiewoning, hoe vaker deze verhuurd zal worden
 • Ga je langer op vakantie dan kun je je eigen huis tijdelijk verhuren
 • Het kopen van een vakantiehuis is een duurzame investering

 • vakantiewoning kopen

  Een luxe vakantiewoning is een duurzame investering:


  Wanneer je overgaat tot de aankoop van een luxe vakantiewoning, dan beleg je in feite je geld in een duurzame investering. Een investering bovendien waar je zelf direct van kunt profiteren, maar waar je ook geld mee kunt verdienen. Dat kan door je vakantiewoning of je eigen woning te verhuren. Voor de aankoop van een luxe vakantiewoning kun je een hypotheek afsluiten, maar laat je daar wel goed over informeren. Je kunt een hypotheek voor bestaande en nieuwe vakantiewoningen afsluiten waarbij de hypotheek maximaal 70% van de marktwaarde van de recreatiewoning kan zijn. Koop je een vakantiewoning in Nederland dan is deze natuurlijk perfect voor je eigen (lange) vakantie, maar ook om er fijn weekeindes door te brengen en eventueel dus ook te huur aan te bieden. Zoals eerder gezegd zijn zeer luxe vakantiewoningen erg in trek, ook voor de verhuur! Met het verhuren van je luxe vakantiewoning kun je dan misschien niet de aankoop van je woning terug verdienen, maar wel een groot deel van de vaste lasten.

  Een duurzame vakantiewoning in een duurzaam recreatie park:


  Duurzaamheid en energie bezuiniging zijn de woorden nu. Met de huidige energieprijzen wil iedereen bezuinigen op energie. Daarom is het belangrijk om te kijken bij de aanschaf van een vakantiewoning of deze goed geïsoleerd is en of er gebruik is gemaakt van duurzame bouw producten. Duurzame producten gaan langer mee waardoor je minder snel het product hoeft te vervangen. Dat betekent weer dat er minder grondstoffen worden verbruikt. Zo kun je vakantiewoningen kopen op parken waar géén gasaansluiting meer wordt aangelegd. In plaats daarvan zorgen zonnepanelen, geavanceerde vloerverwarming en een energiezuinig binnenklimaat voor het benodigde comfort.

  Mogelijkheden:


 • permanente bewoning recreatiewoning.
 • Is permanente bewoning op een recreatiepark toegestaan?
 • Bouwkavels en recreatiewoning